AVDEKK DITT ENERGIPOTENSIAL

Kraftkar Energi som din rådgiver for fornybar energi

Av Audun Flaget Aasen

Som sivilingeniør og energirådgiver hos Kraftkar Energi AS, er jeg lidenskapelig opptatt av å hjelpe våre kunder til å utnytte sitt fulle energipotensial. Kraftkar Energi AS er ikke bare en leverandør og entreprenør innen fornybar energi – vi er din partner i prosessen mot et mer energieffektivt liv. Vi jobber med løsninger som spenner fra solcellepaneler til framtidens hydrogen, for private, bedrifter, landbruket og offentlig sektor.

Vi tror på at alle har et uutnyttet energipotensial, uansett om det er sol, vind, vann, bioavfall, jordvarme eller tyngdekraft, og vi står klare til å hjelpe deg med å høste og effektivt utnytte denne energien. Vår visjon er å hjelpe deg med å forbedre din energieffektivitet, og å gjøre deg til en Kraftkar i fornybar energi.

I dag ønsker jeg å fokusere på en viktig aspekt ved energieffektivitet: valg av energismarte løsninger ved renovering av eksisterende bygningsmasse eller bygging av nytt bygg.

Som du sikkert vet, er det finansielle incentiver som kan hjelpe deg i denne prosessen. Enova, en viktig aktør innen fornybar energi i Norge, tilbyr økonomisk støtte til utbyggere som velger innovative energi- og klimaløsninger. Ved å velge energismart oppnår du ikke bare lavere energi- og driftskostnader, men du er også en viktig bidragsyter inn i det grønne skiftet.

Det første skrittet er å kartlegge mulige energitiltak. Som din energirådgiver vil vi gi deg en oversikt over hva du bør prioritere og hvilke tiltak som gir mest støtte – gjerne en nytte-kostnadsanalyse. Vi kan også gi helhetlige tilbakemeldinger om hvordan du kan gjøre bygget ditt mer energivennlig innenfor områder som ventilasjon, energiforbruk, vannforbruk og drift av kjøle- og varmeanlegg.

Enova har flere støtteordninger som kan bidra til å finansiere dine energitiltak. Har du planlagt grønne utbedringer eller tiltak på bakgrunn av å redusere energiutgifter og gjøre bygget ditt mer klimavennlig og energieffektivt, er du kvalifisert for økonomisk støtte. Det er viktig å merke seg at det kun gis støtte til prosjekter som ikke ville blitt gjennomført uten støtten.

Å søke om Enova-støtte er en grei prosess. Søknader fylles ut på nett og behandles fortløpende. Godkjent søknad betyr at du får tilsagn til prosjektet og kan gå i gang. Utbetalingen skjer når prosjektet er gjennomført. Du kan lese mer om støtteprogrammer og søkeprosesser på Enovas egne sider.

Vi i Kraftkar vil gjerne bistå deg i å finne de miljø- og kostnadseffektive løsningene. Ved å fortelle oss om ditt bygg, ditt energiforbruk og dine ambisjoner, kan vi sammen se hvor det er forbedringsmuligheter, og vi kan foreslå utbedringer, tiltak eller ny teknologi som bidrar til at vi når målene vi har satt sammen.

Hva nå?

Er du klar for å utnytte ditt energipotensial og gjøre mer energismarte valg? La oss hos Kraftkar Energi AS hjelpe deg. Med vår kompetanse og erfaring, kan vi guide deg gjennom prosessen, og sørge for at du får mest mulig ut av din investering i energieffektive løsninger.

Uansett om du planlegger å renovere et eksisterende bygg eller bygge et nytt, er det viktig å tenke på energieffektivitet fra starten av. Vi kan hjelpe deg med å lage en plan som vil gi deg mest mulig støtte fra Enova, og hjelpe deg med å realisere din visjon om et mer energieffektivt liv.

Vårt mål er å gjøre deg til en Kraftkar i fornybar energi, og vi ser frem til å være med deg på denne reisen. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg å avdekke og utnytte ditt fulle energipotensial.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...